Hvilken slags materiale er Kumon Japanese 3A Hovedvægten ændres fra læsning og skrivning til forståelse.

2023-05-18

Japansk (sprog)

t f B! P L

Hvilken slags materiale er Kumon Japanese 3A?

Lad os prøve at forstå, hvad du vil lære i Kumon japansk 3A.

Se billedet af undervisningsmaterialet Kumon Japanese 3A

Kumon japansk 3A-undervisningsmaterialet er som følger.

Spørgsmålene om "skrivning" begynder fra 4A. Og i 3A er der spørgsmål om at forstå betydningen af ord og sætninger og besvare spørgsmål.

Hidtil har du, hvis du kunne læse og skrive tegnene, kunnet løse udskrifterne, selv om du ikke forstod indholdet så godt. Det skyldtes, at bogstaverne var skrevet i udskrifterne, uanset om de blev læst eller skrevet.

I 3A forventes det imidlertid, at du forstår betydningen. I et spørgsmål, hvor man f.eks. ser på en illustration af en person, der sover, og sætter kryds ved enten "sovende" eller "gående", er det rigtige svar ikke markeret med et tyndt kryds. Du skal se på illustrationen og tænke selv og sætte et ◯ på det rigtige.

Tjek forklaringerne på Kumon-formlen

Herefter skal du tjekke forklaringerne i listen over Kumon-materialer til japansk sprog.

Sørg for, at du kan kopiere hiragana-tegnformerne korrekt. Udvid dit ordforråd ved at lære adjektiver og verber ud over navneord. Øv dig i at læse sætninger og læse scener og handlinger op for yderligere at sikre indholdsforståelse: Lær at læse hiragana-sætninger med ca. 70 tegn med lethed og med præcis forståelse af hver enkelt sætning.

Også her bør fokus være på at "sikre en større forståelse af indholdet". Ud over at fortsætte med at lære ordforråd og læse- og skrivefærdigheder viser 3A, at der lægges vægt på indholdsforståelse.

Hvor tidligt på året studeres stoffet?

Find ud af, hvor 3A passer ind i det samlede billede.

Målalderen for 3A er ca. fire år.

I 3A kommer spørgsmålet om, hvorvidt man skal lære engelsk eller ej, på banen. Det skyldes, at 3A er det letteste materiale i Kumon English. Men om man skal stole på Kumon til engelsk eller andre engelsk konversationstimer er et område, hvor familierne har en tendens til at have forskellige politikker. Det kan være en god idé at overveje, om man skal lære engelsk eller ej, når man nærmer sig 3A.

Hvad er de vigtigste angrebspunkter?

Det vigtigste at huske på, når man angriber 3A, er, at 3A er et "forståelsesorienteret" materiale.

Genkendelse af bogstaver, som begyndte i 6A, og øvelse i at skrive, som begyndte i 4A, blev i høj grad erhvervet gennem skrivebordsstudier. På den anden side kan man med hensyn til at forstå ting også udvikle sine færdigheder i andre aspekter af det daglige liv.

Først og fremmest er det vigtigt at deltage aktivt i den daglige samtale. Før mange samtaler, og prøv at gøre dem så tankevækkende som muligt. Det kan være mere effektivt at øge antallet af åbne spørgsmål med flere valgmuligheder i stedet for lukkede spørgsmål med ja- eller nej-svar. Det er også en god idé gradvist og let at blande spørgsmål ind i den oplæste historie.

QooQ